donderdag 14 juli 2011

dag 14 Wet `n Wild

hallo allemaal

woensdag 13 juli

Vandaag zijn we naar wet`n wild geweest en water park van universal.

We hadden vandaag geen wekker gezet dus waren we iets later wakker 7.30 voor mij de rest lag toen nog lekker te slapen.

Nadat alles wakker was geworden heb ik een lekker ontbijtje gemaakt Jade wilde vandaag eieren met bacon en dat hadden we al in huis gehaald dus ik kon gelijk aan de slag.

Na het ontbijt richting wet`n wild het park ging om 9.30 open en wij waren er om 10 uur.

Het was ook hier alweer aardig druk.

Owen wilde gelijk van de glijbanen af en wij hebben ons geïnstalleerd onder de afdakjes met schaduw.

Het is alleen een nadeel dat daar alleen maar stoeltjes staan in de schaduw en geen ligbedden die staan allemaal in de zon.

En dat red je echt maar even met deze warme temperaturen.

Owen hebben we de eerste tijd niet gezien en ik ben het park rond gelopen om foto`s te maken en te filmen.

Jade is lekker het grote golfslag bad in gegaan je kon daar ook op een band dobberen en om de zoveel tijd kwamen er golven.

John ging Owen zoeken maar dat is nog niet zo makkelijk als het zo druk is dan was Owen weer terug en John weer nergens te bekennen.

John was in de tussen tijd van een hele steile glijbaan gegaan.

Toen iedereen er weer was zijn ze met zijn drieën in de lazy river gegaan en ik heb toen wat foto`s van hun kunnen maken daarna ben ik ook gegaan met jade.

 

wie staat er weer op de park map te kijken ja hoor Owen.

IMG_6890IMG_6889

Jade is samen met Owen van 1 glijbaan afgegaan waar het niet zo omhoog lopen was dat was the Flyer ze vond dit erg leuk maar wel zwaar omdat ze dat dan zonder stokken doet dus hinkelend.

Maar ze is er wel van af gegaan en diegene die daar stond vond haar erg stoer dat ze het toch maar allemaal doet met een gipsen pootje.

Na een uur of 2 s`middags was het niet meer te doen zo druk was het de wachtrijen waren soms wel een uur en dat in de zon is niet erg leuk.

Het is ook wel jammer dat ze daar zelfs met express passen werken die gaan dan allemaal voor en zo sta je nog langer en het is eigenlijk gewoon geld klopperij.

Je betaald er al goed voor en dan vragen ze ook nog 40 dollar voor z`n pas.

Wij vonden zelf dit park minder dan aquatica  en die van disney gelukkig gaan we ook nog naar aquatica waarschijnlijk van de week al.

Hier is ook meer voor jade om te zien want voor haar viel het wel erg tegen als je niet van de glijbanen kan.

Het is eigenlijk voor het eerst deze vakantie dat ze er last van heeft dat ze in het gips zit voor de rest heeft ze gewoon alles kunnen doen.

 

 

Om half vier hadden we het echt gezien en zijn we richting de wallmart gereden.

Daar wilden we lekker even rond neuzen(nou ja Jade en ik de rest iets minder).

We hebben er 2 van die watersproeiers gekocht en voor Jade weer een bikini Owen zag een leuk shirt van star wars dus ook in het karretje.

Daarna boodschappen gedaan want vanavond wilde we thuis eten het werd pasta erg makkelijk en we vonden het allemaal erg lekker en relax zo.

Toen we bij het huis kwamen zijn John en de kids nog even wezen zwemmen in het zwembadje wat we daar hebben ik heb er gelijk even foto`s van gemaakt en op de film gezet.

 

 

En ik ben het eten klaar gaan maken daarna.

Nu lekker niets doen en op tijd naar bed want morgen gaan we naar Seaworld.

We doen gelijk deze week maar alles dan hebben we volgende week nog wat we nog een keer willen doen.

Seaworld is tot 10 uur s`avonds open en heeft vuurwerk dus wie weet gaan we dat ook nog zien.

voor iedereen die ons volgt wij vinden dat erg leuk het is echt een feest om je blog te openen en de reacties te lezen.

Bedankt allemaal.

3 opmerkingen:

  1. Nou jullie hebben weer een paar geweldige dagen achter de rug met prachtig weer!!!En wat heerlijk door die wallmart je raakt er niet uitgekeken en iedere keer vind je er weer genoeg ook de makeup en nagellak enzo scheelt ook heel veel met thuis veel plezier morgen in Seaworld groetjes Mirjam

    ...het vuurwerk is wel de moeite waard hoor om voor te blijven

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ondanks dat Jade niet van de glijbanen af kan, is het toch wel super dat ze met haar gipse pootje naar een waterpark kan en toch lekker kan dobberen en afkoelen. Veel plezier in Sea World.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke dag weer! Owen fungeert weer als TOMTOM hahaha...geweldig! Leuk dat Jade toch zo lekker kan dobberen. Geniet nog maar van dat warme weer want hier is het spontaan herft geworden. Heel veel regen en windstoten van 80 km per uur! Dusse blijf nog maar lekker daar en veel plezier in Seaworld vandaag, het vuurwerk is zeker de moeite waard. Owen is al goed bruin zeg! En weer mooie foto's,

    groetjes en xxx van ons

    BeantwoordenVerwijderen