zondag 17 juli 2011

Dag 17 Aquatica en Downtown Disney

hallo allemaal.

Zaterdag 16 Juli

Vandaag was het weer een waterpark wat we gingen doen en wel Aquatica dit is het waterpark van seaworld.

we wilden er vroeg zijn want als het er ook zo druk is als van de week in wet`n wild dan kan Owen tenminste nog wat glijbanen doen.

Het park gaat om 9 uur open en dan zijn  we er ook we kunnen nog vrij vooraan parkeren.

Na de tassen controle konden we naar binnen snel een plekje in de schaduw onder een grote parasol gezocht en weg was Owen die hebben we de eerste tijd niet meer gezien.

Ik heb op me gemak een kluisje gehuurd en ben toen met Jade in de stroomversnelling gegaan dat ging goed meet haar been en ze vond het leuk.

Na een paar rondjes met haar naar de Lazy river gegaan en ook daar hebben we een paar rondjes gedaan dit gaat allemaal prima met haar.

Toen hebben we nog een poosje in het zwembad gelegen tot de golven kwamen even lekker in de golven gedreven en toen er weer uit en een poosje op de bedjes door gebracht.

Om 11.30 kregen de dolfijnen eten en lieten ze wat kunstjes zien en dat wilde Jade wel graag zien dus zijn we daar heen gegaan even staan kijken en wat foto`s gemaakt.

 

 

Het werd toen al erg druk in het park.

Voor een kluisje moest je echt wel een poosje in de rij staan en s`morgen toen ik er voor ging was ik gelijk aan de beurt.

Owen en John waren een rondje glijbanen aan het doen.

Owen heeft geen moment gezeten de tijd dat we er waren.

Hierna ben ik nog een rondje stroomversnelling gaan doen met Jade.

Later op de middag hebben we ook nog met zijn vieren een aantal rondjes gedaan Owen vind het geweldig om in de versnelling te duiken dan is hij zo een paar meter verder.

Rond een uur of 4 hielden we het voor gezien als het aan Owen gelegen had dan had hij nog een poosje gebleven maar wij wilden weg.

Het was vandaag boven de 30 graden en ook in de schaduw liep het zweet zo van je af zonder iets te doen.

De parkeerplaats was gesloten en werd pas weer na 4 uur geopend zo druk was het.

Bij het huis aan gekomen zijn John en de kids nog even gaan zwemmen ook hier vinden ze dat geweldig.

Na het douchen zijn we gaan eten bij Outback ook deze zit voor ons heel dicht bij.

We hadden allemaal iets van kip de kids chicken tenders John een Chicken on the barbie en ik een chickenburger het heeft ons allemaal weer best gesmaakt.

Hierna zijn we naar Downtown Disney gereden er was vanavond natuurlijk ook de auto`s bij Old town maar de kinderen wilde daar niet heen en wel naar Downtown Disney.

Het was zoals overal ook hier alweer druk maar wel gezellig we hadden de auto geparkeerd bij Disney quest en zijn zo rond gelopen.

Owen wilde natuurlijk naar de Lego winkel maar hij heeft al zijn geld uitgegeven aan de ipod dus hij kon niets meer kopen.

Gelukkig maar want zijn kamer puilt uit van de lego.

Jade wilde graag naar de Disney winkel want die wilde een tas kopen van Disney.

 

 

Ze heeft er een gevonden bij de kassa stonden ook nog hele mooie maar die vonden we wat te duur 225 dollar voor een middelmaat tas dat gaat ons iets te ver.

Ze waren van een speciaal merk en speciaal ontworpen voor Disney.

Ze was ook erg blij met haar andere tas deze heeft ze ook van haar eigen geld gekocht.

Na nog een chocolaatje te hebben gescoord nog even iets verder gelopen maar er kwam een hele donkere lucht aan.

Dus we gingen op weg terug maar de lucht werd steeds donkerder dus maar langs de parkeerplaatsen terug gelopen omdat dit sneller ging met de rolstoel.

We waren net bij de auto en toen ging het regenen dus precies op tijd.

Nog even langs hotelbeds gereden om te vragen hoe en wat de laatste dag en toen lekker naar huis wat gedronken en nu lekker slapen.

Morgen wordt het weer een shop dag kijken of we de schoenen kunnen vinden.

Maandag word het waarschijnlijk weer island of adverture en van de week willen we ook nog een keertje naar aquatica want de kinderen hebben zich vandaag prima vermaakt vooral Owen die is echt een waterrat aan het worden.

6 opmerkingen:

  1. Wat heerlijk zo'n waterratje, en toch ook lekker dat Jade nog aardig wat dobberrondjes heeft kunnen maken!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou lekker toch dat je geen omkijken hebt naar Owen, dat ie lekker z'n gangetje kan gaan. En helemaal super dat Jade toch ook lekker mee kan dobberen.Mooie tas heeft Jade gekocht! En een leuke kleine stitch????? Ben benieuwt of het nog lukt om d'r schoenen te vinden. Dus wederom veel plezier met het shoppen vandaag! Wij blijven jullie stalken.....

    liefs en xxx van ons alledrie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Weer een enorm leuke dag achter de rug en ook een leuke tas gevonden.
    Lekker een waterpark met die hitte.
    Zwemmen was van onze jongens volgens mij de favoriete bezigheid.
    Ging zelfs boven de parken.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Fijn dat Jade toch in het water kan. Met die temperaturen toch wel heerlijk dobberen. Leuk die foto's van Downtown disney. Een bezoekje stond wel op ons programma, maar door jullie foto's gaan we er zeker even kijken.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Owen heeft gewoon plezier dat kun je niet ontkennen, vroeger zelf zo'n waterrat geweest wilde er ook nooit uit. Heerlijk om te zien dat jullie samen zo genieten van je vakantie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke dag hebben jullie achter de rug. De foto's van Down Town Disney zijn erg mooi, daar wil ik nu eigenlijk ook wel graag heen. Onze zoon, ook een enorme Lego fan, met veel te veel Lego, was obpnder de indruk van alle Lego bouwwerken.
    groet Christa

    BeantwoordenVerwijderen